Tehnologii de dezvoltare umana

duminică, 4 decembrie 2011


Protejeaza-te de actiunea nociva a radiatiilor cu care intri in contact!
(Telefoane mobile, telefoane fixe fara fir, cuptor cu microunde, televizor, calculator, fire de inalta tensiune, radio, etc.)

Stii cat de mult esti afectat de radiatiile electromagnetice?

Pe langa nivelul de stres si de incordare zilnica cauzate de ritmul agitat si presant al vietii sociale, mai exista si alte surse perturbatoare. RADIATIILE ELECTROMAGNETICE, chiar daca nu le vezi cu ochiul liber, te inconjoara aproape oriunde mergi, iar „imbratisarea” lor te seaca de energie la propriu.

Te poti proteja impotriva radiatiilor cu un maxim de eficienta!

Cea mai sigura cale este desigur evitarea totala a acestor radiatii invizibile. Dar, realist, nu putem renunta la civilizatie, la avantajele tehnologice moderne si pentru asta platim un pret suplimentar care este sanatatea noastra. Intre cele doua extreme iti recomandam moderatia si de cate ori este posibil redu la strictul necesar utilizarea telefonului sau expunerii la orice tip de radiatii EM. Acestea sunt masuri pasive care tin de responsabilitatea fiecaruia.

O masura activa care te va ajuta sa contracarezi cea mai mare parte a acestor efecte nocive este VITAL PROTECT. Principiul pe baza caruia functioneaza acest aparat este simplu: exista o frecventa de rezonanta care ne branseaza la energiile vitalizante si binefactoare ale Pamantului denumita Schumann (dupa cel care a vorbit pentru prima data despre ea, Otto Weber Schumann). Oamenii de stiinta afirma ca aceasta frecventa de rezonanta este ritmul oscilator al campului magnetic al Pamantului. Experientele efectuate au demonstrat ca daca in apropierea imediata unei fiinte umane (de exemplu) exista un generator pe frecventa Schumann, creierul devine imun la radiatiile nocive din mediul inconjurator. Si invers, perturbarea acestei frecvente la nivelul organismului duce in scurt timp la boala. Studiile NASA au confirmat aceste experiente, astfel incat acum cosmonautii folosesc acest gen de dispozitive si in spatiu pentru protectie si refacerea vitalitatii. VITAL PROTECT creeaza un camp de protectie pe o raza de 2 metri in jurul sau.

De ce functioneaza VITAL PROTECT si care sunt cele mai importante beneficii?

Este un aparat cu structura radianta alcatuita prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile si o retea de cristale. Aceasta structura genereaza un vortex care echilibreaza energiile de-a lungul coloanei si asigura o purificare continua a campului subtil al fiintei. Simpla ei prezenta langa un subiect produce o echilibrare a energiilor vitale si astfel, organismul devine imun la influente radiante nocive.

Ai nevoie de protectie atat in timpul zilei, cat si pe timpul noptii – fie ca lucrezi, fie ca dormi. Este foarte important sa dai randament in ceea ce faci si la fel de important sa te odihnesti profund. De aceea, este cu adevarat necesar sa te folosesti de un aparat practic pe care sa-l poti lua oriunde cu tine, sa nu ocupe mult spatiu si sa fie usor. Poti tine VITAL PROTECT atasat la curea, in buzunarul de la haina sau in geanta langa tine.

Retine ca Vital Protect te conecteaza la energiile vitale ale Pamantului si iti echilibreaza fiinta integrand-o in armonia Universului cu ZERO eforturi din partea ta. Este practic o conexiune puternica la Forta Vitala a vietii pe Pamant.

Pentru mai multe informatii sau pentru achizitionarea acestui aparat da-ti click pe acest link: VITAL PROTECT


ALCHIMIA CREIERULUI

Reconfigureaza-ti creierul si fii genial in 3 - 6 saptamani!
Scapa de stres in doar 10 minute!
Redescopera echilibrul si bucuria de a trai
Mentine-ti mintea agera indiferent de varsta


Descopera cum iti poti schimba undele cerebrale fara efort in doar cateva minute de la stres la relaxare profunda si chiar meditatie, pentru o sanatate mai buna, somn profund regenerator si performante de varf!

Ce este MIND SYNERGY si ce REZULTATE are?

Este un dispozitiv de stimulare cerebrala bazat pe principii stiintifice solide. El actioneaza prin intermediul stimulilor luminosi si vizuali si este prevazut cu un microcontroler, memorie si programe proprii. Cele 51 de programe ale sale acopera intreaga gama de efecte si beneficii aduse de acest tip de stimulare cerebrala.

Din totalul informatiilor pe care le primeste creierul, aproximativ 95% sunt receptate pe cale vizuala. Din restul de 5 procente mai mult de doua treimi le constituie stimulii auditivi. Astfel, realizand o stimulare vizual-auditiva putem capta aproape intreaga atentie a creierului. Cel care s-a ocupat sistematic pentru prima data, in anii "50 de stimularea creierului prin intermediul semnalelor luminoase si sonore a fost doctorul Francis Lefebure. Numeroasele sale studii experimentale realizate pe loturi de studenti voluntari precum si pe mai mult de 200 de pacienti, au demonstrat ca in urma unor stimulari simple audiovizuale de acest gen (lumina si sunet alternant stanga/dreapta) apar efecte profund benefice care se mentin mai multe zile.
Intr-o singura sedinta cu Mind Synergy efectele cel mai des intalnite in cadrul studiilor si despre care ne-au relatat utilizatorii sunt:

o stare de relaxare spontana si profunda
vid mental, linistire completa a activitatii mentale
euforie, o bucurie coplesitoare fara obiect
modificarea perceptiei temporale si spatiale in timpul somnului (intrepatrunderea mai multor universuri)
disparitia in timpul sedintei a anumitor tulburari
aparitia unor idei noi, deosebite, a unor solutii foarte inspirate
un somn profund, regenerator.

Dupa mai multe sesiuni utilizatorii au relatat aparitia urmatoarelor rezultate:

amplificarea capacitatii de concentrare si memorare
stimularea creativitatii
cresterea volumului de informatii memorate
randament excelent la invatare accelerata
intrarea rapida si cu rezultate foarte bune in meditatie.
stimularea capacitatilor mentale latente precum telepatia, precognitia si clarviziunea.
aparitia unor fenomene precum dedublarea astrala si visele constiente.


Cum se foloseste?

MIND SYNERGY este foarte usor si placut de utilizat. Asezat confortabil sau intins pe pat iti pui ochelarii speciali, castile si apesi butonul ‚pornit". In cateva minute vei intra intr-o stare de relaxare speciala, o stare modificata a constiintei numita transa.


Pentru mai multe informatii sau pentru achizitionarea acestui aparat deosebit accesati acest link:

MIND SINERGY

1 comentarii:

ftk 5 decembrie 2011 la 18:35  

buna as dori si eu un schimb de link daca s poate cu http://filmedivix.com/ lasa-mi un com

Trimiteți un comentariu


  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP