TERAPIE CU ÎNGERI PENTRU ÎNĂLŢAREA SPIRITULUI

miercuri, 11 august 2010



Îngerul tău gardian cât şi alţi îngeri sunt bucuroşi să te ajute să te eliberezi de efectele negative şi de modul de gândire care produce frică. De fapt scopul îngerilor este să aducă conştiinţa noastră la realizarea iubirii lui Dumnezeu. Deci, este o mare plăcere să ne ajute să îndepărtăm din drum reziduurile şi orice blochează posibilitatea să te apropii de iubire.
Ai întotdeauna îngerii în jurul tău, nonstop şi garantat. În ciuda a orice ai spune, gândi sau face, îngerii te vor iubi necondiţionat. Nu există excepţii la aceasta şi când citeşti acest paragraf îngerii sunt lângă tine chiar acum.
Aici există câteva căi importante prin care poţi să lucrezi cu îngerii pentru a te curăţa de efectele negative ale fricii.

BUCHETUL ÎNGERULUI

Aceasta este o meditaţie minunată pentru a o folosi în orice moment în care simţi că eşti îngrijorat de schimbările vieţii. Începe prin a trage puternic aer în piept. Cu ochii minţii vizualizează îngerii plasând un buchet larg în faţa ta. Îngerii stau pe lângă buchet şi îţi cer să pui în buchet orice te deranjează.
Te vezi şi te simţi plasând orice griji pe care le ai despre bani, carieră, casă sau posesii în buchet. Apoi pui în buchet grijile tale pentru corp sau sănătate. După aceea plasezi orice conflicte ai cu oricine în buchet. Acum urmează sentimentele rănite pe care le-ai avut din orice relaţie.
Apoi pune vina sau auto-incriminarea în buchet, pune totul înăuntru. Apoi, plasează temerile pe care le-ai putea avea faţă de atingerea obiectivelor în buchet. Plasează temerile că ai putea fi luat drept un “impostor necalificat” în buchet. Urmează temerile pe care le-ai putea avea pentru viitor. Ia orice sentimente de mânie pe care ai fi putut să le ai faţă de membrii oricărei religii şi pune-o în buchet. Apoi plasează rezistenţa pe care ai putea să o ai spre Dumnezeu, în buchet. Dacă există altceva care să te deranjeze, te rog să îl plasezi în buchet acum. Nu ţine nimic în spate. Pune totul în buchet acum. Urmăreşte acum cât de luminos este sufletul tău şi cum se simte corpul.
Priveşte cum îţi zâmbesc Îngerii şi cum zboară cărând acest buchet. Ei vor lua toate grijile tale şi le vor duce la sursa Divină a creativităţii şi a inteligenţei infinite. Uită-te cât de bine sunt rezolvate toate.
Totul este rezolvat într-o manieră câştigător-câştigător şi tu primeşti soluţiile uşor şi armonios. Mulţumim lui Dumnezeu şi îngerilor pentru acest ajutor. Acceptăm ajutorul lor ştiind că îl merităm. Ştim că ne vindecăm pe noi şi în acelaşi fel vom vindeca şi lumea.

DESPRE CORZILE ETERICE

Chakrele au adesea “corzi eterice” proiectate din ele, care arată ca nişte tuburi chirurgicale mergând către chakrele altor oameni cu care avem relaţii.
Corzile eterice sunt cele mai comune, cele care se formează cu fraţii, părinţii, foştii soţi, foşti iubiţi, actuali soţi, iubiţi, casa noastră, copiii şi prietenii apropiaţi. Teama din aceste relaţii formează aceste corzi. Această teamă poate fi caracterizată drept co-dependenţă, ataşamente, frică de abandonare sau neiertare. Corzile eterice acţionează ca tuburi cu energii din care schimbul se face cu dublu sens de la o persoană către cealaltă. Problema este dacă le ai.
Dacă persoana de care eşti ataşată are o viaţă activă care cere eforturi, acea persoană va trage energia de la tine. El sau ea îşi vor lua suplimentul de energie necesar de la tine prin corzile eterice. Te vei simţi secat fără să ştii de ce.
Adesea, oamenii cu care ai avut relaţii sexuale se leagă la chakra sacrală a ta. Oamenii cu care ai avut conflicte se ataşează la plexul solar. Cei după care ai suferit pierderi (te-au părăsit) sunt ataşaţi la chakra inimii. Aceia cu care ai avut relaţii dureroase de prietenie sau unde tu ai cărat toată greutatea sunt ataşaţi la umerii tăi. Aceasta este după experienţa mea baza durerilor de gât sau umeri.
O femeie client s-a plâns că avea multe probleme de rezolvat în viaţa ei, financiare, sănătate şi iubire. Imediat am văzut că avea multe corzi eterice mari extinzându-se din spate şi de la umeri. Am putut să văd că avea corzi ataşate de tatăl ei care decedase, cu care ea avusese o relaţie nearmonioasă.
I-am cerut să îşi dorească să îşi ierte tatăl ca să poată tăia corzile. Simultan i-am cerut tatălui să dorească să o ierte ca să putem tăia corzile. În acelaşi timp am cerut tatălui să dorească să se ierte pe sine, pentru că simţea remuşcări faţă de trecutul său în relaţia cu fiica lui. Când amândoi au dorit să ierte complet, corzile s-au despărţit. Clienta mea mi-a raportat îmbunătăţirile în toate domeniile vieţii care au urmat de-a lungul sesiunilor următoare.
Când suntem ataşaţi casei noastre sau locaţiilor geografice, corzile eterice se extind de la călcâie în pământ. Am lucrat recent cu o clientă care dorea să se mute. Oricum ea se plângea că nu îşi poate vinde casa. Am văzut multe corzi eterice extinzându-se de la călcâie către fundaţia casei. I-am explicat că ataşamentul ei faţă de casă, împiedică vânzarea casei. Cu permisiunea ei am tăiat corzile. Două zile mai târziu casa ei s-a vândut exact la preţul cerut.
Tăind corzile nu înseamnă “Nu te iubesc sau nu îmi pasă de tine deloc”. Tăind corzile nu conduce în mod necesar la abandonarea relaţiei. Înseamnă doar că laşi la o parte doar părţile disfuncţionale ale relaţiei tale. Ţineţi cont că teama este opusă iubirii şi corzile eterice (şi toate ataşamentele) sunt create din teamă.
Unii oameni se tem că aceste corzi ar putea să taie fragmente din sufletele lor. Acest lucru este însă ceva ce se petrece în timpul episoadelor dramatice. Aceasta nu funcţionează aşa, oricum poţi să eviţi pe de-a întregul păstrând intenţia să tai doar corzile care te blochează să îţi simţi energia şi bucuria întregi. Fragmentul tău de suflet va rămâne neatins păstrând această intenţie.
Sau poţi să îţi chemi înapoi fragmentele de suflet şi să le reintegrezi în tine însuţi, vizualizând un duş de lumină albă înconjurându-ţi corpul. Poţi să vezi mai mulţi « tu » sărind pe lângă tine ca nişte mici fiinţe din benzi de cauciuc. Aceste mici fragmente din suflet vor fi complet vindecate de toate reziduurile ca teama sau trauma şi vor intra în tine după ce au trecut prin duşul de lumină albă.

TĂIND CORZILE ETERICE

Cea mai simplă şi cea mai rapidă modalitate de a tăia corzile eterice este să îl chemi mental pe Arhanghelul Mihail pentru a-ţi fi alături oricând şi să taie toate corzile care îţi consumă energia. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Arhanghelul Mihail, el este un Înger care acţionează ca un “conducător” peste ceilalţi Îngeri. Cel mai important rol al său este să cureţe toate energiile negative. Poţi cere Arhanghelului Mihail să vină de partea ta oricând. Poţi să îi ceri să rămână alături de tine permanent. Are capacitatea de a fi alături de toţi în acelaşi timp.
Imediat vei simţi cum îţi creşte energia şi pacea când îi vei cere să îţi taie corzile. Oricând te vei simţi letargic cheamă Îngerii. Ei te vor trimite în starea de pace energetică imediat.

de Doreen Virtue, Ph.D

6 comentarii:

Cata,  28 iunie 2011 la 17:59  

Mai mult decit superb....sunt extaziata :)

viky,  12 septembrie 2011 la 12:27  

Buna Genny esti super ca poti sa dai astfel de invataturi da ce se intampla cu cei care sant departe si nu pot avea contact cu tine ii poti ajuta intrun fel?

Genny 20 septembrie 2011 la 17:23  

Buna Viky!Multumesc mult pentru tot! Daca e sa aiba cineva nevoie de mine ma gasesc pe bloguri si pe Face Book(Genny Bordeanu).
Iti multumesc si va multumesc la toti cei care ma urmaresc!

Anonim,  23 septembrie 2011 la 15:22  

Buna ziua;

Ma numesc Daniela S,in primul rand vreau sa va spun ca va urmaresc tot timpul si imi place ffffff mult.FELICITARI!!!!!
Am si eu o intrebare referitor la corzile chakrelor:cum pot sa stiu ca am corzi care ma afecteaza,si care sunt acelea?
Asa cum am citit in articol despre d-na care vroia sa-si vanda casa,suntcam in aceeasi situatie dar de data aceasta este un spatiu industrial,si ma tem ca si eu am ceva probleme cu corzile de nu pot sa vand spatiu.
Va intreb puteti sa ma ajutati in vreun fel?
Va multumesc anticipat,si daca puteti sa-mi dati raspuns pe adresa de email:mn40101@yahoo.se

Mirela C.S.,  22 octombrie 2011 la 23:11  

Dragilor, pacea si binecuvantarea fie cu voi. Mai, ati facut un lucru strasnic, cu acest post de radio si cu ce ne invatati. Ador subiectele voastre si ma regasesc intr-o frumoasa si primitoare familie. Abia astept sa citesc tot ceea ce ati scris aici si sa va urmaresc mai mult. Poate va voi cunoaste mai indeaproape. Si muzica este super! Mult succes in continuare. Va sunt aproape. Mirela-Rm. Valcea

Trimiteți un comentariu


  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP