Despre sufletul pereche

marți, 18 ianuarie 2011


Evolutia spirituala se opreste atunci cand devii dependent de o persoana. Euforia iubirii este rezultatul fluxului energetic care se creeaza intre doi indivizi. Cand apare iubirea, cei doi isi daruiesc inconstient energie si se simt coplesiti. Dar atunci cand unul dintre cei doi se asteapta ca acest sentiment sa vina numai de la celalalt, el se desprinde de energia universului, de energia divina si depinde tot mai mult de energia celuilalt, care pare sa nu ii ajunga niciodata.

Atunci cei doi nu isi mai daruiesc energie si recad in jocul de control prin care forteaza energia celuilalt sa vina catre sine. Din acest moment, relatia degenereaza pentru putere.


Fiecare nu poate sa integreze in sine latura masculina sau feminina. Nu putem avea acces la energia sexului opus. Energia mistica pe care o avem in noi este si masculina si feminina deopotriva.

Trebuie sa ne deschidem spre ea, sa nu blocam izvorul universal, adica energia care vine de la Dumnezeu, legandu-ne permanent de o sursa umana de energie.

Pana nu invatam acest lucru vom rataci ca niste jumatati de cerc, vom fi sensibili la persoane de sex opus, alte cercuri incomplete care vin sa se uneasca cu noi , dandu-ne senzatia unui cerc intreg. Dar este din nou o iluzie. De fapt, nu am facut decat sa ne unim cu alta persoana si problemele nu vor intarzia sa apara.

Fiecare vrea sa comande intregul, fiecare vrea sa lupte pentru putere.

Mai intai, trebuie sa completam noi cercul, sa ne stabilizam,pentru ca in comunicarea cu universul sa primim energie de la Dumnezeu. Apoi vom avea o relatie mai inalta, o super-entitate care nu ne va inlatura de pe calea dezvoltarii individuale. Asa vei gasi dragostea adevarata, care ti se potriveste. Trebuie mai intai sa il ai pe el, sau pe ea, inlauntrul tau si mai intai de toate trebuie sa te conectezi la energia lui Dumnezeu.

Oamenii au un mesaj pentru noi. Nu exista intalniri intamplatoare.

Ne incarcam cu energie apoi trimitem energie si altei persoane. Cu cat ii apreciem mai mult frumusetea interioara cu atat mai multa energie curge in acea persoana si deci si in noi. Cand imi dai mai multa energie decat am in mod natural, vad mai usor adevarul si ti-l dau mai usor.

Din cartea "A opta viziune",de James Redfield

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP