Schimbarea vibratiei....

duminică, 11 septembrie 2011


Pentru a va schimba starea de spirit sau starile mentale, trebuie sa va schimbati vibratia.

Printr-un efort de vointa oricine poate face acest lucru. Important este sa va fixati atentia pe vointa. Vointa conduce atentia si atentia modifica vibratia. Cultivind prin vointa atentia veti gasi secretul stapinirii sentimentelor si a starilor mentale.Pentru a schimba o vibratie scazuta [ex:astazi nu sunt in apele mele] folositi principiul polaritatii concentrindu-va asupra polului opus .Veti observa o rezistenta .

Invingeti-o cu propria vointa ,biruiti neplacutul modificindu-i polaritatea. Toata viata noastra este o frumoasa arta mentala .Educind mentalul [eurile noastre multiple] schimbam defapt lumea din jurul nostru. Este adevarat ca nimeni nu se poate sustrage legii cauzei si a efectului. Stiind insa ca exista mai multe planuri de cauzalitate vom folosi planurile superioare pentru a stapini legile planurilor inferioare. Tot ce are viata este spirit ,omul la creatie a fost fara “haine”. Universul este mental, deci supus schimbarii [vezi legile universale sau legile universului]. Nu uitati ,paianjenul este prizonier in propria lui casa.

Avem cele opt dharme:credinta ,hotarirea,energia vointa [se impotrivesc lenei mentale], amintirea obiectivului[se impotriveste uitarii] ,inteligenta,vigilenta[se impotrivesc delasarii si imprastierii],reactia imediata [se impotriveste distragerii lasind loc destinderii]. Lumea ne inconjoara ca o oglinda. Priviti-va in ea .Daca zimbiti si lumea va zimbeste. Daca alegeti sa fiti uriciosi si lumea va fi uricioasa cu voi ,deoarece lumea va oglindeste .Dorim cu totii o viata frumoasa . Frumosul nu intra decit acolo unde se afla iubirea . Iar iubirea vine doar de la Dumnezeu.Pentru a realiza frumosul in vietile noastre este necesar a afla ce trebuie facut .Si ce trebuie facut inseamna sa intelegem ca misiunea noastra este sa ne aliniem cu divinul. Pentru a realiza aceasta misiune este extrem de simplu .

Iata citeva indemnuri: Atentie cum gindesti pentru ca orice gind se poate transforma in adevar. Respecta armonia in toate si peste tot. Invata din orice imprejurare ceva . Fii recunoscator pentru fiecare lucru din viata ta ,ca e rau ca e bun . Nu lua nimic ca si cum ti s-ar cuveni. Nu lasa agresivitatea sa-ti rupa echilibru. Atragi ceea ce esti in gindire si fapte. Totdeauna cedeaza si fa-i loc lui Dumnezeu pentru a face loc iubirii. Pentru o viata lunga stati o ora cu capul spre sud tinind gindurile intre cap si picioare. Apoi o ora cu capul spre nord avind mintea intre piept si cap . Se lucreaza o data pe saptamina. Invocati si cereti sa se pogoare Duhul Sfint asupra voastra si a familiei voastre pentru a fi in lumina permanent . Nu cereti bogatii si alte beneficii materiale,ci multumiti pentru ceea ce aveti . Un om “trezit ‘stie ca are toate bogatiile universului. Traiti-va viata in fericire si bunatate .Iubiti din plin fara masura si pe cel care va poate da ceva si pe cel care nu are nimic de oferit material. Fiti noi intr-o lume noua.Amintiti-va zilnic ca undeva la mijlocul fruntii ,acolo unde va da preotul cu mir ,purtati pecetea lui Dumnezeu ,lumina Duhului Sfint. Nu plecati din biserica fara a fi miruiti.

Mirungerea este taina ,este mai mult decit initierile care le luati cu bani de la diversi “maestri”. Si atentie exista MAESTRU sau maestru .Atentie pe mina cui va dati inima .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP