Iubirea este răspunsul (Drunvalo Melchizedek )

joi, 29 iulie 2010


Suntem acum într-un moment de trecere la un alt nivel de conştiinţă. Cum vi se pare asta vouă? Eu cred că lumea este pregătită. Toate reţelele Conştiinţei din jurul pământului sunt acum complete. Totul a fost ajustat şi imbunătăţit pentru un nivel foarte ridicat privit din punct de vedere uman. Mama Pământ este trează şi conştientă, Ea ştie tot ceea ce noi gândim şi simţim. Ea ştie şi cea mai adâncă dorinţă a inimii noastre. Eu cred că Mama Pământ ne iubeşte dincolo de înţelegerea noastră. Cred că Ea ne va ajuta să înţelegem cine suntem noi cu adevărat. Şi vom fi noi, ca şi copiii, cei care prin modul în care ne vom trăi propria viaţă vom aduce aceasta lume înapoi în Lumină.

Acesta este timpul pentru care ne pregatim de 13 mii de ani -1998 pâna in 2012 -o perioada de 14 ani. Dacă tot ceea ce au spus profeţii despre această perioadă de timp devine realitate, suntempe cale de a fi transformaţi într-un nou tip de fiinţă umană. Chiar cercetătorii sunt de acord cu veridicitatea acestui lucru, copiii care au cel de-al 4-lea codon in structura lor ADN sunt mugurii unei noi rase umane.

Deci, despre ce este vorba cu perioada 1998 pînă în 2012? Toţi profeţii din trecut au făcut referire la această perioadă de timp. Băştinaşii din toată lumea, triburile indiene din America de Nord ( Hopii şi Taos Pueblo), Albii fraţi/surori, precum şi triburile Zulu din Africa cred în venirea acestei schimbări. Mayaşii, datorită profeţiilor stramoşilor lor si celui de-al Şaselea Soare, cred în venirea celui de-al Şaptelea soare. Japonezii cred prin profeţiile lui "Amaterasu", în reîntoarcerea spre pământ în această perioadă. Exista de asemenea Nostradamus şi profeţiile sale, precum şi cele ale lui Edgar Cayce. Cayce este probabil cel mai detaliat şi descriptiv în profeţiile sale. El a spus că pamântul va avea un nou pol în iarna anului 1998. Chiar si Naţiunile unite cred că în această perioadă populaţia planetei se va dubla, şi mare parte din pământ va muri. Mesajul Florii vieţii este acela că "Schimbarea" se va întâmpla in următorii 15 ani. Noi suntem pregatiţi acum pentru aceasta schimbare dar Viaţa va decide urmatoarea mişcare.

Acum, când „Vremea Marii Schimbări" este aici, ce facem? Ne pregatim fizic? Fizic însemnând găsirea unui loc unde ne simţim în siguranţă şi unde să înmagazinăm hrană şi echipament care să ne ajungă până la 2 ani. Aceasta poate fii sau poate nu fii bine pentru voi. Înţelegeţi situaţia.

În primul rând, perioada de timp pentru care vă pregatiţi este înainte de schimbare, şi nu după. Ideea sa ne pregatim si să aşteptam, apoi să ieşim afară din adăpost şi să ne reluăm viaţa după schimbare este înşelătoare.

Odată ce schimbarea a avut loc, lumea cea noua nu va fi vizibila lumii celei vechi. Ne vom înalta într-o Lume Nouă, într-o altă dimensiune unde pregătirea fizică facută pe pământ nu va avea nici un rost. Ca şi în moarte, nu o poţi lua cu tine.

Aşadar motivul pregătirii fizice este acela de a avea un loc sigur pentru a face tranziţia fără violenţă si mare efort - un loc calm şi timp în care să meditezi în timp ce afară schimbări vor avea loc. Dar, dacă, nu simţi că este necesar acest lucru, este de asemenea în regulă. Spiritul este veşnic. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, vei supravieţui cu siguranţă.

Ceea ce este cu adevărat important aici, este nivelul vostru de conştiinţă din timpul acestei tranziţii. Conştiinţa voastra poate învinge orice probleme fizice. Simţiţi si trăiţi Unitatea Vieţii. Dacă ştiţi că este doar un singur Dumnezeu şi că toata viaţa este strâns interconectată împreuna, dacă vedeţi această unitate peste tot, şi în cele din urmă dacă traiţi aceasta unitate în viaţa voastră de zi cu zi, atunci Mama Pământ vă va proteja şi cu mare atenţie vă va îndruma în lumea ce va veni. Acesta este marele secret al vieţii,protecţia pe care Mama Natură o va asigura.

Cum se poate realiza acest lucru? Renunţând la vechea conştiinţă a Binelui şi Răului, ceea ce trebuie să facem pentru a intra în noul nivel de Conştiinţă. Vechea conştiinţă se vede pe sine ca fiind în corp şi toate celelalte lucruri si fiinţe în afara lui. Acesta forma de a vedea este o iluzie. Hinduşii o numesc "Maya".

Hermes, din Grecia Antică a spus odată: "Precum sus, la fel şi jos." Acest citat a devenit celebru, el fiind doar acum dovedit de cercetători. Microcosmosul si macrocosmosul se reflectă unul pe altul. În aceeaşi măsură, un alt citat este important. "Precum înăuntru, asa şi pe dinafară". Interiorul şi exteriorul sunt conectate.

Aici este locul unde lucrurile importante vor fi trăite. Să realizezi că ceea ce se întâmplă în interior se reflectă în exterior, si viceversa. Această legătură este afectată de sentimentele noastre. Frica creează o stare de contracţie a fiinţei. Dragostea crează o stare de destindere. Ne contractăm atunci cănd ne este frică, lumea exterioară controlează lumea noastră interioară. Expandam atunci cand iubim, lumea noastră interioară controlează lumea exterioară. Ce se întâmplă atunci când vă pierdeţi slujba? Intraţi în teama şi contracţie, vă simţiţi ca şi cum toata lumea se prăbuşeşte peste voi. Cu cât vă este mai frică cu atât vă este mai dificil să va gasiţi un nou serviciu. Dimpotrivă, dacă sunteţi îndrăgostiţi şi destinşi, totul vi se pare ca merge pe făgaşul normal. Oamenii vor să lucraţi pentru ei, pentru că vor sa fie in preajma voastră. Aceasta este relaţia.

Aşadar, cheia supravieţuirii interdimensionale este să rămâneţi pozitivi si îndragostiţi de viaţă chiar şi atunci cănd lumea experioară vi se pare fară speranţă. Cunoaşteţi perfecţiunea Naturii. În acelaşi timp şi de importanţă egală, să stiţi şi să vedeţi că Marele Spirit/Natura este viu şi conştient de voi. Dezvoltaţi-vă comunicarea în interiorul vostru cu Dumnezeu. Un exemplu de cum înţeleg indigenii nativi acest lucru este cel a tribului Kahunas din Havaii: ei cred că Natura este vie şi conştientă.

Cheia finală este de a aduce această "legătură" cu natura în interiorul vostru. Lasaţi copilul interior să fuzioneze şi să se "joace" cu Viaţa. Marah Baba a spus-o perfect: "Fiţi fericiţi, nu vă faceţi griji". Bashar a spus-o în altă forma: "Fiţi fericiţi fara nici un motiv anume".

Bucuria copilului din voi vă va conduce acasă. Vă REAMINTIŢI?

În Iubire şi Serviciu,

Drunvalo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP