Previziuni pentru Romania facute de Carmen Harra

miercuri, 7 iulie 2010


Carmen Harra spune ca civilizatia umana se va transforma dar pentru asta pamantul va trece printr-o serie de dezastre daca omenirea nu renunta la rautate, ura , violenta ...

Carmen Harra: Cred ca mortea lui Kaczynski a fost un sabotaj
A fost un tragic accident aviatic sau mai mult? Carmen Harra, celebra prezicatoare romanca a Hollywood-ului, crede mai mult in a doua varianta.

“Mi-e greu sa comentez, dar cred ca a fost un sabotaj”, a marturisit ea.

“Noi, ca fiinte umane, cream multe erori. Si in Romania eu cred ca Mircea Geoana a iesit, initial, presedinte, dupa care cred ca au fost probleme cu ceva furat la alegeri.”, a mai adaugat Harra.

Criza monetara de acum nu are solutionare! Si asta pentru ca sistemul bancar de acum trebuie sa pice, intelegeti? In lumea viitoare, de dupa 2012, nu vor mai exista banci, nu va exista acest sistem bancar! Este foarte interesant ce o sa se intample daca nu o sa mai existe banci pe lume, va fi un fenomen financiar foarte interesant, dar lumea, in aceasta situatie, va gasi o solutie! Oamenii ar trebui sa isi dea insa seama ca este un fenomen inevitabil si ca trebuie sa gaseasca alte sisteme financiare, alte sisteme de guvernare. Nu vom mai avea presedinti. Se va prabusi infrastructura mondiala, se vor prabusi bancile, pietele financiare. Felul in care tratam corpul uman va fi diferit si felul in care ne tratam unii pe altii va fi diferit.

Ce se va intampla cu Romania ?
Romania e implicata in istoria in care e implicata toata omenirea. Iesirea din criza asta nu exista, intelegeti? Se intampla in Romania acum o mutatie incredibila, democratii vor pierde teren foarte mult, vor pierde complet puterea si vor incepe multe, multe revolte! In Romania vor fi zguduiri mari, economice, dar si de regim politic. Lucrurile nu merg unde trebuie aici! Problemele sunt mari la nivel guvernamental si economic! Cine spune ca iesim din criza, minte, pentru ca nu iesim din criza decat prin 2018, cand ajungem la concluzia ca iesirea din criza asta nu se va produce asa cu speram noi.

Tot mai multe cutremure afecteaza planeta. Exista vreo legatura intre acestea si controversatul 2012?
O sa va explic ce inseamna de fapt 2012 si care este rostul acestor cutremure care apar, din ce in ce mai des, pe lume. In univers exista o anumita aliniere a planetelor, care planete se vor alinia perfect in 2012. Si asta pentru ca in 2012 nu va fi sfarsitul lumii, cum multa lume crede, ci pur si simplu sfarsitul unei ere de peste 5.000 de ani. In civilizatiile antice se vorbeste despre aceasta era noua, despre o era de aur care va incepe in 2012, tocmai pentru ca pana acum am trait intr-o era a intunecimii, a intunericului, a alegerilor gresite. Noua era va fi cea a constiintei umane. In era intunericului, perceptia umanitatii a fost foarte scazuta, de
aceea ne-am omorat intre noi, de aceea au fost atatea razboaie si conflicte. In era asta am inventat armele de foc si tot ce am vrut a fost sa ne omoram intre noi. Insa in aceasta era de aur, razboiul nu va mai exista, pentru ca ne vom muta, practic, intr-un alt univers, vom beneficia de o alta intelegere a lumii in care traim si ne vom ghida dupa un alt sistem de valori! Sistemul bancar, sistemul medical, totul se va schimba! Dar lumea care va veni, va fi mult mai stabila, mai normala, mai corecta! Acum este multa saracie pe pamant, in noua lume nu va exista saracie, boli, diferente sociale, toata lumea va fi caracterizata de o mare unitate! Varsta umana se va prelungi la 150-200 de ani in epoca de aur, pentru ca se vor face mari descoperiri in medicina.

Ar trebui sa ne asteptam anul acesta la multe cutremure?
Am prezis, in noiembrie 2009, ca anul 2010 va fi anul cutremurelor! Cum a inceput 2010? Cu multe, multe cutremure! Abia fusese cutremurul din Haiti si am spus: mai vine un cutremur mult mai mare! Si a venit cel din Chile , care a fost mult mai mare!

Mai mult, Harra crede ca anul acesta, in lume, un cutremur se va produce in fiecare saptamana. “In 2010, (...) cutremurele vor continua violent, apoi vor fi tornade in locuri in care niciodata nu au fost tornade. Putem sa vorbim despre asta, insa nu putem sa schimbam nimic in ceea ce priveste cursul firesc al lucrurilor. Si asta pentru ca noi, oamenii, trebuie sa ajungem la concluzia ca am facut prea mult rau unii fata de altii, ca ne-am ranit unii pe altii! Omenirea trebuie sa dea atentie semnelor!”, a mai spus Harra.

Cum reusiti sa preziceti cutremurele?
Eu simt cutremurele, le simt, le simt inainte sa se intample! In 1977, in timpul marelui cutremur de atunci, eram la Bucuresti si eram chiar in cladirea de peste drum de unde a murit Toma Caragiu. Aveam 21 de ani si m-am trezit cu cinci minute inainte de cutremur pentru ca am simtit venirea lui. Asa ca am fugit din bloc, am fugit pana intr-o zona in care nu avea ce sa cada pe mine, si la cinci minute dupa a inceput cutremurul. Daca ramaneam acolo, probabil ca si eu eram moarta. Am fost traumatizata un an de zile – de atunci am ramas cu o senzatie de frica fata de asa ceva, dar am inceput sa simt cutremurele si sa le prezic.

Cutremurele tot mai frecvente din ultima vreme vor ocoli Romania ?
Daca mai tineti minte, in martie am venit la voi in emisiune si am spus ca in 2009 nu va fi niciun cutremur in Romania . Si chiar asa a fost, nici un cutremur nu s-a intamplat in 2009. Acuma va spun clar ca in 2010 va fi un cutremur si in Romania ! Va fi un cutremur care va fi mult mai mare decat cel din 1977, desi nu vor fi mai multi morti si raniti ca atunci, de asta va asigur. Asta este partea buna a lucrurilor: ca, desi va avea o mare magnitudine, nu vor fi la fel de multi morti si raniti. Cutremurul nu va fi chiar acum, ci candva la sfarsitul verii acesteia, spre toamna. Daca ramaneti in legatura cu mine, va voi spune cu o saptamana inainte cand este cutremurul.

Care vor fi cele mai afectate zone de pe Pamant?
Anul asta, in lume, in fiecare saptamana va fi un cutremur care va zgudui lumea. Mai ales in zone in care niciodata nu au fost cutremure. Cum ar fi in New York . Eu va spun ca in NY va fi, in curand, un mare cutremur. In 2010, tot Pamantul va arata clar ca urmeaza o schimbare: cutremurele vor continua violent, apoi vor fi tornade in locuri in care niciodata nu au fost tornade. Putem sa vorbim despre asta, insa nu putem sa schimbam nimic in ceea ce priveste cursul firesc al lucrurilor. Si asta pentru ca noi, oamenii, trebuie sa ajungem la concluzia ca am facut prea mult rau unii fata de altii, ca ne-am ranit unii pe altii! Omenirea trebuie sa dea atentie semnelor!

In urmatorii doi ani, pana in 2012, satelitii din jurul pamantului vor fi foarte afectati de alinierea asta a planetelor si astfel ne vom trezi, la un moment dat, brusc, fara lumina, televizor, celulare, fara conturi din banca, pentru ca toate computerele vor fi afectate. Si asta intr-un interval scurt, scurt, pana in doi ani!

Au vreo semnificatie aceste cutremure?

Aceste cutremure au o semnificatie mentala: sa trezeasca omenirea la realitate, sa faca omenirea sa inteleaga ca a gresit mult! Planeta Pamant raspunde la reactiile negative pe care omenirea le-a avut! Este momenul sa schimbam si sa facem o mutatie incredibila la nivelul constiintei umane!

1 comentarii:

anne 8 iulie 2010, 00:14  

Este o schimbare care se va petrece in timpul vietii noastre? Sau este un mod de a gandi anticipativ? Este o modificare prea ampla ca sa se petreaca in cativa ani.Si moneda euro ...pana s-a instalat a durat ceva vreme.Sper sa nu avem vreun cutremur devastator si sa aiba Dumnezeu grija de noi.Un popor prea strivit de-alungul istoriei. Nu se mai zareste rostul pentru romani.Deocamdata poate.Sa speram ca ceva minunat se va petrece si cu noi, pentru noi...

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP