SEMINARE SPIRITUALE SI PELERINAJ DE SUFLET LA MEDUGORJE IN LUNA OCTOMBRIE 2010

duminică, 18 iulie 2010


Medugorje (Bosnia Hertegovina) este unul din locurile unice in lume in care apare Fecioara Maria, oferind mesaje, viziuni si vindecari. Medugorje este un loc binecuvantat, un vortex energetic de vindecare care inlesneste primirea si cresterea darurilor noastre spirituale si vindecarea sufletului.

Vom vizita locurile binecuvantate unde sunt consemnate aparitiile Fecioarei Maria si deasemeni comunitatea Cenacolo in ziua in care vizionara Marija care traieste in Italia primeste mesajul lunar de la Fecioara Maria.

* Deasemenea, vom face impreuna 2 seminare spirituale de vindecare si de primire a darurilor extrasenzoriale: In primul seminar vom lucra cu energiile divine pentru vindecare personala, vindecarea pe neam, vindecarea planetei si pentru primirea darurilor de vindecare.
* In cel de-al doilea seminar vom lucra pentru armonizarea interioara a fiintei, pentru pregatirea si primirea darurilor extrasenzoriale, a darurilor spirituale.


Vom face exercitii de sensibilizare cu energiile divine, vom primi initieri si daruri divine potrivite misiuni fiecaruia dintre noi si vom creea conexia cu Ingerul Pazitor, cu un spirit personal de putere, cu energiile Duhului Sfant, ale Domunului Iisus si ale Fecioarei Maria.

* Programul pelerinajului este urmatorul: Ziua 1-Oct 20 - Plecare din Bucuresti - cazare o noapte la Baile Herculane
* Ziua 2-Oct 21 - Ajuns la Medugorje - cazare
* Ziua 3-Oct 22 - Medugorje - excursie locuri spirituale
* Ziua 4-Oct 23 - Medugorje - Seminarul de vindecare
* Ziua 5-Oct 24 - Medugorje - Seminarul de primire a darurilor extrasenzoriale
* Ziua 6-Oct 25 - Medugorje - participare la ceremonia primirii mesajului lunar
* Ziua 7-Oct 26 - Plecare din Medugorje - cazare la Baile Herculane
* Ziua 8-Oct 27 - Ajuns in Bucuresti

In functie de numarul de participanti costul intregului program este intre 435 de euro si 345 de euro. Confirmarile dumneavoastra pana la 15 August ne vor ajuta in organizarea optima a acestui pelerinaj.

* Pretul include: transport cu autocar 3*, 2 soferi si ghid turistic,
* 5 cazari cu demipensiune (mic dejun si cina) la vila 3* in Medjugorje, camere 2 paturi,
* 2 cazari cu mic dejun la hotel 2* Baile Herculane,
* participarea la cele 2 seminare


Confirmarea participarii impreuna cu avansul de 200 Euro pentru rezervarea excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primita pana la data de 15 august. Restul (care variaza in functie de numarul participantilor) se achita pana la data de 15 septembrie. Datorita restrictiilor impuse de agentia de turism organizatoare, neincadrarea in aceste termene nu poate asigura participarea.

mesajulluminii.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP