SUNTEM INGERI

sâmbătă, 31 iulie 2010


Reliefe reprezentând îngeri au fost descoperite în oraşele antice ale Mesopotamiei, precum şi descrieri ale îngerilor pe tăbliţe de ceară şi cilindri în scriere cuneiformă, cea mai veche scriere cunoscută pe Pământ.

Îngerii sunt prezenţi în religia Creştină, Ebraică şi cea Islamică, fiind singurul lucru recunoscut de toţi. Evreii chiar împart îngerii în 72 de categorii diferite.

În cealaltă parte al Oceanului Atlantic, la Ruinele Ek Balam, în Yucatan,Mexico putem vedea reliefe ale îngerilor sculptate de Mayaşi. De fapt, dacă ar fi să privim în ansamblu fenomenul îngerilor în Lumea Antică, îl vom găsi integrat în civilizaţia umană într-o gamă largă de locuri şi timpuri de-a lungul istoriei.

Există dovezi istorice că îngerii, sau cel putin convingerea că îngerii au fost alături de noi încă de la începturile civilizaţiei.

Pentru mine nu este un lucru de credinţă. Sunt convins de realitatea existenţei lor.

Întâlnirile mele cu Îngerii

Precum mulţi dintre voi aţi putut citi în prima mea carte, Secretul Străvechi al Florii Vietii, volumul 1, cu mulţi ani în urmă, în 1971, îngerii mi s-au arătat.

Meditam împreună cu soţia mea când ni s-au arătat amândurora, pe neaşteptate, în camera unde eram. Au fost doi, foarte înalţi, unul verde, celălalt violet.

Îngerii s-au uitat la noi, apoi ne-au vorbit. Au spus următoarele cuvinte: " Noi nu suntem diferiţi de voi. Noi suntem voi înşivă."

Din acel moment, viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna. Îngerii au continuat să îmi apară, îndrumându-mi paşii până în prezent.
Atribute ale Îngerilor

Voi enumera câteva din atributele de bază ale îngerilor, pe care le-am învăţat în ultimii 32 de ani, de când mi s-au arătat pentru întâia oară.


1. Toate fiinţele umane au cel puţin doi îngeri cu care sunt în legatură directă. Unii dintre noi au mai mulţi îngeri.


2. Îngerii nu au o forma specifică. Ei ni se arată în moduri care depind de cum şi în ce credem noi.


3. Îngerii folosesc o forma de manifestare ca şi vehicul pentru a stabili o comunicare. Aceasta se datorează faptului că este extrem de dificil pentru noi oamenii să comunicam cu fiintele "superioare" şi a crede în comunicarea cu ei dacă nu îi putem "vedea" sau cel puţin să vizualizăm persoana cu care vorbim. Imaginea cu fiinţe asemănătoare oamenilor având aripi nu este starea naturală a îngerilor, dar ei folosesc această formă destul de des, ea fiind mult mai uşor de acceptat pentru noi.


4. Îngerii trăiesc în principal într-o altă dimensiune, dar pot pătrunde în această lume.


5. Îngerii cu care sunteţi şi voi în legatură, de fapt sunt voi însivă, într-un alt nivel de existenţă. Ei nu sunt "altceva" sau "altcineva" separat de voi. Îngerii sunt ceea ce sunteţi voi.

Pentru mine, îngerii sunt parte din ceea ce multe tradiţii spirituale menţionează ca Sine Superior. Precum am învăţat si experimentat, noi existăm în mai multe nivele fizice ale vieţii. Aspectele Sinelui la aceste nivele se numesc în mod colectiv "Sine Superioare".


Din această perspectivă, Sinele Nostru Superior are un Sine Superior, şi aşa mai departe, ajungând în lanţ pâna la Dumnezeu, Sursa Vieţii.


Îngerii sunt cea mai apropiată legătură dintre oameni şi acest lanţ al conştiinţei. De asemenea - si poate cel mai important - dintre toate fiinţele superioare, îngerii sunt cel mai uşor de perceput pentru noi şi este cel mai uşor de comunicat cu ei.


Iisus, Fiul lui D-zeu, a comunicat cu îngerii. La fel şi Moise, Mohammed şi Abraham.


Puteţi şi voi! Cum să comunicaţi cu îngerii

Întrucât am fost avertizaţi de Mayaşi si de Hopii că perioada de timp începând din mijlocul lui august păna la sfârşitul lui decembrie 2003 ar putea aduce schimbări neaşteptate pe Pământ (care desigur vor avea loc sau nu în funcţie de visul colectiv al umanitaţii), poate acum este momentul oportun pentru voi să cereţi şi să primiţi ajutor şi îndrumare de la proprii voştrii îngeri.


Cum facem acest lucru? În primul rănd, trebuie să îi acceptăm ca pe un lucru real, altfel, necredinţa nostră ne va bloca conştiinţa în crearea legaturii cu ei. Credinţa singură nu este de ajuns - ea doar ne deschide noi posibilitaţi - dar este primul pas esenţial.


În al doilea rând, trebuie să ne activăm toate cele trei corpuri primare în timp ce suntem receptivi la vizita îngerilor. Daca vreunul dintre aceste corpuri nu este implicat complet în acest proces, nimic nu se va întâmpla. Aceste trei corpuri sunt: cel Mental, Emoţional şi Fizic.


• Corpul nostru Mental trebuie să fie deschis pentru a putea vedea îngerii. Această vedere trebuie explicată pentru a nu crea confuzie. A vedea poate fi extern - în spatiul tridimensional din jurul nostru - dar nu neapărat. Poate fi interior, în mintea noastră. Acest lucru nu are importanţă pentru îngeri.


De asemenea a vedea pentru unii oameni implică partea feminină a lucrurilor, aceasta însemnând a „simţii" . Simţirea nu înseamnă neapărat vederea îngerilor ci mai degraba simţirea prezenţei lor. În acestă simţire, chiar daca nu vedem îngerii cu adevărat, putem comunica în întregime.


Încă o dată, indiferent dacă vedem, simţim, sau îi imaginăm interior, nu are nici o importanţă. Toate modalitaţile sunt în mod egal valabile, majoritatea oamenilor folosesc puţin din fiecare.


• Corpul emoţional trebuie de asemenea activat. Trebuie să simţiţi emoţiile - indiferent de ce fel - ca şi cum îngerul sau îngerii ar fi prezenţi în cameră sau ca şi cum îi vedeţi cu vederea interioară. Fără această emoţie nimic nu se va intâmpla.


• În cele din urmă, corpul Fizic trebuie activat. Trebuie să simţiţi în corpul vostru senzaţia la care aţi fi expuşi dacă un înger s-ar arăta în faţa voastră cu adevărat - adrenalina curgând în venele voastre, bătăi accelerate ale inimii şi aşa mai departe.


Veţi spune, "Cum voi putea face toate acestea dacă îngerul sau îngerii mei nu vor apărea? Presupune multă practică şi ingeniozitate, dar fără aceste trei corpuri activate, este puţin probabil că veţi reuşi să faceţi această legătură cu ei.


Activând cele trei corpuri primare în acelasi timp, deschideţi canalul dintre voi şi îngerii vostrii. Ei fiind capabili să vă apară, ori sa fie simţiţi de voi.


Odată ce acest lucru s-a întâmplat, chiar dacă pentru o singură dată, viaţa voastră se va schimba complet, pentru că îngerii voştrii - voi într-un nivel superior de existenţă - vor fi în măsură să vă îndrume în feluri în care nu o poate face nimeni altcineva.
Îngerii si timpurile ce vor urma

Orice s-ar întâmpla în urmatoarele patru luni, am intrat cu siguranţă în timpuri de mari schimbari. În aceste timpuri, legatura dintre voi şi îngerii voştrii ar putea fi cel mai important fenomen din viata voastră.


O îndrumare clară şi exactă în aceste timpuri este mult mai preţioasă decât orice aţi deţine în viaţa voastră şi faţă de toată cunoaşterea câştigată de voi până acum.


Îngerii vor aduce în viaţa voastră îndrumare clară şi exactă. Dar mult mai important, vă vor aduce o înţelepciune cu mult peste orice experienţă umană.


Rugăciunea mea pentru voi este ca această legătură cu îngerii vostri să se înfăptuiască cât mai repede cu putinţă. Îngerii voştri vă aşteaptă cu inimile deschise, cu iubire pentru voi mai mare decât orice altceva aţi fi cunoscut pe acest pamânt.

În Iubire şi Serviciu,
Drunvalo.

Sursa:floareavietii.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP