Povestirea lui Drunvalo despre un miracol

marți, 27 iulie 2010


Aceasta nu mă va afecta

Drunvalo a istorisit această povestire uimitoare în acel weekend. El vrea ca tu să ştii că aceasta chiar s-a întâmplat. Că este adevărată.

Povestea este despre un bărbat pe care Drunvalo l-a cunoscut şi pe care l-a observat imediat pentru că era înconjurat - practic înghiţit - într-o minge aprinsă de lumină albă strălucitoare.
Drunvalo nu mai văzuse vreodată o fiinţă umană cu un astfel de câmp de energie. Aşa că s-a oprit pentru a sta de vorbă cu el. Şi au petrecut ceva timp împreună.
Apoi s-au ridicat, s-au înclinat unul în faţa celuilalt şi a plecat fiecare pe drumul său.
Ani mai târziu, la un seminar pe care Drunvalo îl cunducea în Japonia, aceeaşi mică "minge de lumină" a intrat în cameră şi s-a aşezat. Toate capetele s-au întors către acest bărbat. Şi oamenii se plecau când el trecea pe lângă ei.
"Ce ESTE asta?" A vrut Drunvalo să ştie.
Asistenţii săi s-au uitat la el cu neîncredere. "Nu ştii cine este acesta?!!" Drunvalo spune că era ca şi cum ar fi intrat Robert Redford sau preşedintele SUA într-o încăpere. Pur şi simplu nu le venea să creadă ca cineva nu l-ar putea recunoaşte pe acest om.
"Nu, nu ştiu cine este acesta! Cine E?"
Aşa că i-au spus.
A reieşit că era cel mai faimos om din Japonia, cunoscut de fiecare bărbat, femeie şi copil. Faimos pentru ce? Pur şi simplu pentru că era în viaţă! Ar fi trebuit să fie mort.Pentru că se aflase în zona în care a fost lansată bomba de la Hiroshima în 1945. A fost atât de aproape încât practic a văzut bomba căzând.
Şi a supravieţuit.
Nu numai că a supravieţuit, dar a rămas întreg, complet nevătămat. Şi nu s-a îmbolnăvit din cauza efectelor radiaţiilor sau să fi suferit în urma altor efecte negative ale acestei experienţe.
Conform celor spuse de participanţii la acel seminar din Japonia, oamenii de ştiinţă îl testau pe acest bărbat periodic. Şi ultima oară când Drunvalo a auzit despre el, la sfârşitul anilor 90 acest om era încă întreg şi neatins de radiaţii. Deşi, pe când era copil a fost găsit lângă craterul pe care l-a format bomba când a fost aruncată. Şi era complet nevătămat. Neatins. Cum putea să fie posibil?
Adevărul incredibil este că acest om, ca şi copil a crezut că are puterea de a se proteja de absolut orice. Pur şi simplu nu ştia altceva.
Când a văzut bomba coborând, şi a realizat că are mai puţin de un moment pentru a acţiona, şi-a aruncat braţele în aer şi a declarat - cu toată puterea şi cunoaşterea interioară şi Dumnezeirea din mica lui inimă -
"ACEASTA NU MĂ VA AFECTA"
Timpul a venit cu adevărat

Astăzi pare că trăim timpurile cele de pe urmă despre care ne-au vorbit profeţiile. Tot ceea pentru ce ne-am pregătit vine asupra noastă.
Unora dintre noi, inimile ne vor spune să luam măsuri de precauţie - să facem rezerve de hrană, să pregătim echipamente de supravieţuire, să ne asigurăm că avem suficiente rezerve de apă pentru noi şi familiile noastre. Şi Drunvalo a spus că el simte că trebuie să acordăm atenţie acestor îndumări şi ca luptători spirituali este important să rămânem atenţi.
Şi totuşi trebuie să facem tot ceea ce facem ştiind că la analiza finală, Iubirea este de ajuns. Noi suntem de ajuns.
La Spiritul lui Ma'at, acesta este adevărul fundamental pe care îl vedem în această lume, în această situaţie, în aceste vremuri.
În continuare este un extras din prelegerea lui Drunvalo de la Conferinţa Profetului din 1998. A fost intitulată:
Iubirea este răspunsul la orice întrebare

....Ceea ce contează cu adevărat este starea voastră de conştiinţă în timpul acestei tranziţii. Conştiinţa voastră poate depăşi orice problemă fizică. Înţelegeţi şi trăiţi Unitatea Vieţii.
Dacă ştiţi că există un singur Dumnezeu şi că întreaga viaţă este interconectată în mod intim, si dacă vedeţi unitatea peste tot, şi, în sfârşit, dacă trăiţi această unitate în viaţa de zi cu zi, Mama Pământ vă va proteja şi vă va duce cu grijă în lumea următoare. Acesta este un mare secret al Vieţii şi protecţia pe care Mama Natură o va oferi.
Cum se obţine acest lucru? Renunţând la vechea conştiinţă a Binelui şi Răului.Şi trebuie sa facem acest lucru înainte de a intra într-o conştiinţă mai înaltă.
Vechea conştiinţă se vede pe sine ca fiind în interiorul trupului, şi totul şi pe toţi ceilalţi ca fiind în afară. Acest mod de a privi lucrurile este o iluzie. Hinduşii o numesc Maya.
Hermes din Grecia Antică a spus odată "Precum sus, aşa şi jos." Acest citat a devenit celebru, şi acum este dovedit de ştiinţă. Macrocosmosul şi microcosmosul se reflectă unul pe celălalt. Şi în acelaşi sens, un alt citat este important: „Precum înăuntru, aşa şi în afară". Interiorul şi exteriorul sunt conectate.
Aici va fi trăită lucrarea cea importantă, în înţelegerea că ceea ce se întâmplă în interior se reflectă în exterior - şi invers. Această relaţie este afectată de sentimentele noastre.
Teama creează o stare de contracţie a fiinţei. Iubirea crează o stare de expansiune. Când suntem într-o stare de teamă şi contracţie, lumea exterioară controlează lumea noastră interioară. Când suntem într-o stare de iubire şi expansiune, lumea interioră controlează lumea noastră exterioară.
Ce se întâmplă când vă pierdeţi slujba? Intraţi într-o stare de teamă şi contracţie şi simţiţi că întreaga lume se prabuşeşte peste voi. Cu cât vă este mai frică cu atât mai greu este să gasiţi un nou serviciu.
Totuşi, când sunteţi într-o stare de iubire şi expansiune, totul pare să meargă bine într-un mod firesc. Oamenii vor să lucrezi pentru ei pentru că vor să fie în preajma ta. Se creează o relaţie.
Deci cheia către supravieţuirea interdimensională este să rămâneţi pozitivi şi îndrăgostiţi de viaţă chiar când lumea exterioară poate părea fără speranţă.
Recunoaşteţi perfecţiunea naturii. În acelaşi timp şi la fel de important fiţi conştienţi că Marele Spirit/ Natura este viu şi conştient de voi. Dezvoltaţi comunicarea din lăuntrul vostru cu Dumnezeu. Un exemplu de înţelegere indigenă a acestor lucruri este cea a populaţiei Kahuna din Hawaii. Ei cred că Natura este vie şi conştientă.
Cheia finală este să aduceţi această "conexiune" cu natura în voi înşivă. Lăsaţi copilul vostru interior să iasă şi să "se joace" cu Viaţa.
Meher Baba a spus-o perfect: „Fiţi fericiţi, nu vă îngrijoraţi". Bashar as spus acelaşi lucu altfel. A spus să fim fericiţi fără motiv.
Bucuria voastră de copil este cea care vă va conduce acasă.
Vă AMINTIŢI?

În serviciul dragostei,
Drunvalo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP