Cum sa ne conectam la energia vindecatoare a Pamantului?

miercuri, 2 iunie 2010


Impamantarea este de ajutor tuturor oamenilor, indiferent de varsta sau de modul de viata. Ea reprezinta o modalitate naturala, necostisitoare de a induce sanatate fizica si emotionala. Impamantarea va ajuta sa va asezati in voi insiva si sa va creati o stare de calm atunci cand sunteti coplesiti de oameni, activitati sau ceea ce va inconjoara.


Ce este impamantarea?


In termeni de electricitate, impamantarea este o conexiune cu proprietate conductoare intre un circuit electric si pamant sau un alt corp conductor. In psihologie, grounding inseamna stabilirea unui sentiment de constiinta de sine, intemeierea constiintei propriului sine.

Pentru noi, in plan energetic, impamantarea inseamna stabilirea unei constiinte a unitatii corpului, mintii si spiritului. Ce legatura exista intre impamantare si spirit? Inteligenta noastra spirituala cauta o stare de bine constanta, o deplinatate a vietii. Atunci cand experimentati o pierdere a legaturii cu forta vitala a vietii nu mai sunteti inradacinati in inteligenta spirituala.

Ce este inteligenta spirituala si ce legatura exista intre ea si intuitia voastra, intelepciunea si sanatatea voastra? Inteligenta spirituala reprezinta flerul pe care ne bazam pentru a gasi raspunsuri la intrebari si a solutiona probleme.

Practica impamantarii va conecteaza la propria voastra inteligenta spirituala, ceea ce duce la dezvaluirea unei game bogate de instrumente ale intelepciunii utile in scopul pastrarii sanatatii si al ramanerii in armonie si echilibru emotional. Pentru a intensifica aceasta experienta, vizualizati-va inteligenta spirituala ca fiind energie sau lumina.

Ca sa va inradacinati inteligenta-spirit in corp, vizualizati lumina aceasta in centrul capului, extinzandu-se in linie dreapta in jos prin corp si ancorandu-se in pamant. In felul acesta afirmati: “Sunt un spirit inradacinat in corpul meu si ancorat in pamant.”

Inainte de a intra intr-o situatie despre care stiti ca va poate stresa, inchideti ochii, respirati adanc si vizualizati-va corpul ca fiind un sequoia prin care va inradacinati in pamant. Continuati sa va imaginati cum radacinile va fixeaza in pamant pana cand va simtiti relaxati, iar mintea incepe sa vi se limpezeasca.

Folositi impamantarea pentru a va simti acasa in voi insiva, oriunde v-ati afla.

Practica intuitiva a impamantarii reprezinta o legatura cu pamantul de pe urma careia sanatatea voastra are de beneficiat, fiindca prin intermediul ei sunt adaugati electroni corpului omenesc, iar electronii sunt antioxidanti.

Persoanele senzitive au de castigat in plan emotional de pe urma practicarii impamantarii, mai ales daca au in general tendinta de a evita situatii sociale, daca se simt coplesite de multime si de zgomot, daca nu sunt in largul lor cand pleaca de acasa sau le e greu sa se concentreze cand trebuie sa faca cumparaturile.

Experimentati cu diverse imagini pentru a va impamanta; schimbati-le zilnic sau in situatii diferite, pana cand o gasiti pe cea potrivita pentru ziua sau ocazia respectiva.

Poate ca in ceea ce priveste comunicarea emotionala, simtiti nevoia de mai multa fluiditate; imaginea unei cascade care va inconjoara corpul si va mentine intr-o aura de protectie poate fi de ajutor in acest caz. In situatii stresante sau care va pun la incercare puteti recurge la un cablu metalic impletit, mare, puternic, din aur, argint sau cupru, care sa va ancoreze picioarele in pamant.

Cum ne dam seama daca suntem impamantati/neimpamantati?

Prin cateva modalitati simple de autoobservare puteti sti si simti daca sunteti impamantati:

* daca va simtiti istoviti si nu foarte concentrati asupra unei sarcini imediate sau daca va transformati dintr-o lebada gratioasa intr-un fel de bulgare, acestea pot fi indicii ca nu sunteti impamantati.
* daca, in bucatarie, varsati ceva, scapati din mana ceva sau uitati sa inchideti usa unui dulap si va loviti cu capul de ea, este foarte posibil sa va lipseasca impamantarea.
* uitarea este si ea un indiciu, ca de exemplu atunci cand nu va gasiti chei, carti sau numere de telefon sau cand intrati in criza de timp.
* daca nu sunteti impamantati atunci cand va aflati la volan, puteti rata o iesire sau reflexele pot sa nu va fie rapide atunci cand luati o curba sau parcati.
* daca nu va simtiti siguri pe voi sau centrati in voi insiva, daca va simtiti tematori sau timizi atunci cand intalniti alti oameni inseamna ca aveti nevoie de impamantare si ca aceasta va ajuta cu certitudine la consolidarea increderii voastre in voi insiva.


Iata mai jos un tabel care ne indica cum sa identificam cand suntem impamantati/neimpamantati:

Indicii ale impamantarii
* seninatate
* lucrurile merg struna
* va simtiti increzatori, calmi, stapani pe situatie
* mintea e limpede
* indepliniti obiectivele fara dificultate
* sunteti constienti de sincronicitate
* va simtiti energia continuta in spatiul vostru
* sunteti capabili sa faceti energia vindecatoare sa circule prin corp
* sunteti constienti de voi insiva si de corpul vostru
* aveti picioarele calde, circulatia e buna
* va simtiti intr-o stare de curgere gravitationala
* legatura profunda cu spiritul launtric
* percepeti energia hranitoare a Pamantului Mama
* va simtiti in siguranta in corpul vostru
* capabili sa faceti fata tulburarilor
* un grad inalt de autoacceptare

Indicii ale neimpamantarii

* neliniste, nesiguranta, instabilitate
* va ciocniti de lucruri, va loviti degetele de la picioare
* incapacitate de concentrare
* bataie de cap in indeplinirea obiectivelor
* anticipati evenimentele cu inima stransa
* va simtiti zapaciti, aiuriti, dezorientati, coplesiti sau confuzi
* va aflati la locul nepotrivit, intr-un moment nepotrivit
* picioarele sunt reci, circulatie proasta
* va lasati cu usurinta dezechilibrati in plan fizic/emotional
* nivel scazut al bucuriei, intelepciunii sau spontaneitatii
* va lasati cu usurinta impinsi afara din corp/minte
* instabilitate fizica/mentala
* nu aveti unde sa scurgeti excesul de energie

Sursa:aimee.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP